Steelcase
close X
Steelcase - EKA Hellas

Place matters.

When you bring people together in spaces that best support their needs – where they work, learn and heal – they will be more satisfied, productive and creative.

Together, Steelcase and EKA Hellas SA can share the leading insights, smart solutions and innovative products to transform your spaces and inspire and engage those who use them. Visit Steelcase to learn more.

Visit Steelcase to learn more

▲ TOP
EKA Hellas

2020 Steelcase Platinum Partner

3
Apr
2020

Με μεγάλη περηφάνια και ικανοποίηση ανακοινώνουμε πως για 3η συνεχόμενη χρονιά, βραβευτήκαμε με το Steelcase Platinum Partner Award 2020, την υψηλότερη διάκριση για έναν αντιπρόσωπο της Steelcase παγκοσμίως.

 

 

Είμαστε και πάλι ανάμεσα στις εταιρείες που κατάφεραν να ολοκληρώσουν με απόλυτη επιτυχία το εξειδικευμένο πρόγραμμα 16 απαιτήσεων της Steelcase, που απευθύνεται στους αντιπροσώπους της σε ολόκληρο τον κόσμο, και να λάβουμε έτσι την τιμητική διάκριση του Platinum Partner. Ο τίτλος αυτός έχει τεράστια σημασία και βαρύτητα για εμάς εφόσον μας κατατάσσει στους καλύτερους αντιπροσώπους της Steelcase παγκοσμίως και παράλληλα αποτελεί σιγουριά και εγγύηση για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε τις αρχές και να τηρούμε τις οδηγίες της Steelcase προσβλέποντας στην αριστεία μας σε όλους τους τομείς.

Τα στελέχη της ΕΚΑ Ελλάς Α.Ε εργάστηκαν και αυτή την χρονιά σκληρά και μεθοδικά για να μπορέσουμε να πετύχουν την τρίτη αυτή συνεχόμενη διάκριση με την Steelcase. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και τους ευχαριστούμε θερμά.

Υπόσχεση μας είναι η συνέχιση και διατήρηση των υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτησης των πελατών μας και η επίτευξη του ιδίου στόχου και το 2021!  

Need help optimizing your workspace?
Related articles