Steelcase
close X
Steelcase - EKA Hellas

Place matters.

When you bring people together in spaces that best support their needs – where they work, learn and heal – they will be more satisfied, productive and creative.

Together, Steelcase and EKA Hellas SA can share the leading insights, smart solutions and innovative products to transform your spaces and inspire and engage those who use them. Visit Steelcase to learn more.

Visit Steelcase to learn more

▲ TOP
EKA Hellas

Σύστημα Μέτρησης Αποτελεσματικότητας του Εργασιακού Χώρου

10
Apr
2020

 

Οι μετρήσεις της αποτελεσματικότητας του σχεδιασμού των εργασιακών χώρων, είναι ένα εργαλείο εξαιρετικά σημαντικό για τις εταιρίες που επεξεργάζονται συνεχώς τα νέα δεδομένα της εποχής. Οι οποίες προσπαθούν να αναπροσαρμόζονται με βάση την ανατροφοδότηση από την πραγματική χρήση και λειτουργία των χώρων τους. Ο σχεδιασμός εργασιακών χώρων έχει αρχή αλλά δεν έχει τέλος. Κανένας επαγγελματικός χώρος δεν μένει για μεγάλο χρονικά διάστημα ακριβώς όπως είχε σχεδιαστεί αρχικά. Οι αλλαγές και αναπροσαρμογές ξεκινούν αμέσως μετά την μετακόμιση του οργανισμού σε αυτόν και συνεχίζονται για όλη την διάρκεια της ζωής του.    

  

Πως μπορούν όμως οι διαχειριστές κτηρίων και κτηριακών υπηρεσιών (building facilities managers) να μετρήσουν την αποτελεσματικότητα του σχεδιασμού των γραφείων τους, να πάρουν δηλαδή δεδομένα από τον χώρο και την χρήση του, να τα επεξεργαστούν και να αντιδράσουν αναλόγως των νέων συνθηκών και αναγκών;

 

Την λύση δίνει η Steelcase μέσω του Workplace Advisory Study! Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα, το οποίο βασίζεται σε μετρήσεις που λαμβάνονται από αισθητήρες παρουσίας στον χώρο και επεξεργάζονται από λογισμικό της Steelcase. Αυτό το υλικό μετέπειτα, δίνει στον ενδιαφερόμενο αναλυτικά αποτελέσματα χρήσης ανά χώρο, ακόμα και αν θέση εργασίας.

 

Στο video που ακολουθεί δίνεται μία γρήγορη, περιληπτική παρουσίαση της υπηρεσίας αυτής που προσφέρει η Steelcase. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 2112120820 ή στο [email protected]

Need help optimizing your workspace?
Related articles