Steelcase
close X
Steelcase - EKA Hellas

Place matters.

When you bring people together in spaces that best support their needs – where they work, learn and heal – they will be more satisfied, productive and creative.

Together, Steelcase and EKA Hellas SA can share the leading insights, smart solutions and innovative products to transform your spaces and inspire and engage those who use them. Visit Steelcase to learn more.

Visit Steelcase to learn more

▲ TOP
EKA Hellas

Η Έρευνα «Smart-Homeworking» της Orangebox για τις Επιπτώσεις της Εργασίας από το Σπίτι

28
Jul
2020

Η Έρευνα «Smart-Homeworking» της  Orangebox για τις Επιπτώσεις της Εργασίας από το Σπίτι.

 

Η Orangebox είναι απόλυτα συνειδητοποιημένη, ό,τι σε αυτή τη νέα εποχή, απαιτείται ένας νέος τρόπος σκέψης. Έτσι λοιπόν, για να βοηθήσει τους οργανισμούς και τους εργαζομένους τους που εργάζονται από το σπίτι, διεξήγαγε την έρευνα με γενικό τίτλο: «smarthomeworking» τα αποτελέσματα της οποίας μας παρουσιάζει παρακάτω.

 

 

Το Smart-Homeworking είναι ένα ερευνητικό πρόγραμμα της Orangebox, που στόχο έχει να μελετήσει τους τρόπους και τα μέσα που χρειάζονται για να επιτευχθεί η εργονομία και ευεξία στα άτομα που εργάζονται στο σπίτι. Η Orangebox κατέχει την εμπειρία, οπότε, εάν επιλέξετε να ακολουθήσετε τις προτάσεις της για σωστά και εργονομικά έπιπλα και αξεσουάρ για την υποστήριξη της εργάσιμης ημέρας σας στο σπίτι, τα οποία θα βρείτε πιο κάτω, δεν θα κάνετε λάθος.

Ως κατασκευαστής επίπλων και αξεσουάρ γραφείου, η Orangebox φέρνει στην αγορά προϊόντα μόνο μετά από διεξοδική έρευνα και εις βάθος μελέτη και δοκιμές. Στόχος είναι οι διάφορες λύσεις και προτάσεις να συμμορφώνονται πλήρως με όλους τους σχετικούς κανονισμούς και διεθνείς προδιαγραφές. Όλα τα καθίσματά της για παράδειγμα, πληρούν τις εργονομικές προδιαγραφές και προδιαγραφές αντοχής, διασφαλίζοντας ότι οι εργαζόμενοι θα μπορούν να επωφελούνται από την εργονομική και εκλεπτυσμένη απόδοση τους, για πολύ μεγάλο διάστημα.

 

Αποτελέσματα της Έρευνα για τις επιπτώσεις της Εργασίας από το Σπίτι

 

 

 

 

Τα προϊόντα και τα συστήματα που προτείνει η Orangebox, μπορούν να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τον τρόπο που εργάζεστε από το σπίτι. Αυτές είναι μερικές από τις διαθέσιμες επιλογές: https://www.smarthomeworking.co.uk/product-offer/

 

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία. Για να σας εκδώσουμε εξειδικευμένη προσφορά, επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail [email protected] ή καλέστε μας στο 2112120820.

Need help optimizing your workspace?
Related articles