Share This Article

Ήρθε η ώρα να βάλουμε ξανά μπροστά τη μηχανή. Τα νέα προϊόντα Steelcase μπορούν να βοηθήσουν τις ομάδες και τα άτομα να επιστρέψουν ομαλά στο γραφείο.

 

Τα νέα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ περιλαμβάνουν τη συλλογή  Steelcase  Flex, την καρέκλα  Steelcase  Series 2,  τα ακουστικά πλακίδια  Truchet   Steelcase  και τα διαχωριστικά Orangebox.

 

 

Για την πλειονότητα των εργαζομένων, η αρχή της νέας δεκαετίας έφερε απρόβλεπτες προκλήσεις που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί. Οι ευμετάβλητες διαταραχές πλήττουν σχεδόν κάθε αγορά και βιομηχανία, αφήνοντας οργανισμούς και εργαζόμενους στην πίεση της προσαρμογής σε νέες συνθήκες εργασίας. Μετά από μήνες εργασίας από το σπίτι, ορισμένοι επιστρέφουν  στο γραφείο και μπαίνουν στη νέα κανονικότητα του χώρου εργασίας μετά το COVID. Η Steelcase, για να υποστηρίξει τους οργανισμούς να επιστρέψουν στην αγορά εργασίας,  κυκλοφόρησε 23 νέα προϊόντα που βοηθούν στην επανεκκίνηση.

 

Η ζήτηση για ταχεία και δημιουργική εργασία είναι υψηλή. Βοηθήστε τις ευκίνητες ομάδες να εργαστούν με ταχύτητα, με τη βοήθεια της συλλογής  Steelcase  Flex. Όλα τα προϊόντα — από τα γραφεία, τους πίνακες, τα διαχωριστικά και ηχοαπορροφητικά— είναι κινητά, επιτρέποντας στα μέλη της ομάδας να αναπροσαρμόσουν και αναδιαμορφώσουν το χώρο τους ανά πάσα στιγμή. Τα εύκαμπτα κομμάτια καθιστούν εύκολη τη συνεργασία, διατηρώντας την κατάλληλη κοινωνική απόσταση. Τα ακουστικά  πλακίδια  Truchet και το ατσάλινο ευέλικτο ακουστικό διαχωριστικό πανελ, μειώνουν το θόρυβο του περιβάλλοντος και προσφέρουν καταφύγιο στις ομάδες που εργάζονται σε open space χώρο εργασίας από τους συναδέλφους τους που εργάζονται σε κοντινή απόσταση.

 

 

Have a Seat

Τα νέα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ περιλαμβάνουν τον καναπέ  Bolia  Pebble  sofa και το λαμπτήρα  Orb  floor lampμαζί με το Steelcase Flex  Power  Stand.

 

 

Ενώ αυτό το έτος έφερε την απομόνωση για πολλούς, η αναζήτηση μιας θέσης για να συγκεντρωθεί κανείς στο χώρο εργασίας είναι το κλειδί για την ευεξία. Αυτός ο άνετος χώρος προσφέρει εργονομικά καθίσματα, τον καναπέ Bolia Pebble και το Coalesse Massaud Lounge, και τα δύο Coalesse Sebastopol Table που ενθαρρύνουν την κατάλληλη στάση του σώματος ενώ τα άτομα στο χώρο εργάζονται με την τεχνολογία. Το Steelcase Flex Power Stand στο ύψος του σαλονιού εξασφαλίζει ότι οι άνθρωποι μπορούν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι χωρίς να ανησυχούν για τις συσκευές φόρτισης ενώ ο λαμπτήρας δαπέδου Bolia Orb δημιουργεί χαλαρή ατμόσφαιρα.

 

 

Welcome Home

 

Caption: Τα νέα προϊόντα που παρουσιάζονται εδώ περιλαμβάνουν το γραφείο της Steelcase  Migration  SE, την καρέκλα Please  Anniversary και το Volum  Art  storage and Orangebox  Air³  acoustic  pod.

 

 

Αυτός ο χώρος εξυπηρετεί τους εργαζόμενους που κινούνται και εργάζονται όρθιοι με το height-adjustable  Migration  SE  γραφείο, με επιλογές αποθήκευσης όπως το Implicit  Lease pedestal και τα ντουλάπια  Volum  Art lockers. Η καρέκλα Please  Anniversary είναι μια φρέσκια άποψη για την πιο δημοφιλή καρέκλα της  Steelcase  στην Ευρώπη, σχεδιασμένη για να χρησιμοποιείται για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Το acoustic  pod  Orangebox  Air³  παρέχει το ιδανικό μέρος για μια τηλεδιάσκεψη, χωρίς να διαταράσσει τους άλλους.

 

 

 

 

Stay in Flow

 

Τα νέα προϊόντα που εμφανίζονται εδώ περιλαμβάνουν τα Steelcase  Frame  Four  WorkBench, Steelcase  Flex  Collection, Truchet  Acoustic  Tiles και το  Bolia  Balloon  pendant.

 

Καθώς ο αριθμός των εργαζομένων που επιστρέφουν στο γραφείο αυξάνεται σταδιακά, είναι ζωτικής σημασίας να κάνουμε εκείνους που εξακολουθούν να εργάζονται από το σπίτι, να αισθάνονται μέρος της ομάδας. Οι απομακρυσμένοι συνάδελφοι μπορούν να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τα projects, καλώντας στο Microsoft  Surface  Hub  2. Συνδεδεμένοι στο Steelcase  Roam, οι εικονικοί συμμετέχοντες παραμένουν στο ίδιο επίπεδο ματιών με τα μέλη της ομάδας, να κάθονται ή να στέκονται στο  FrameFour  WorkBench και μπορούν να μετακινούνται στο δωμάτιο σαν να ήταν εκεί αυτοπροσώπως. Οι πίνακες flex  και οι οθόνες επιτρέπουν στις ομάδες να εμφανίζουν ιδέες, παρέχοντας παράλληλα όρια στο open plan χώρο. Τα  ακουστικά  πλακίδια  Truchet χωρίζουν το χώρο σε δύο περιοχές και μειώνουν τα επίπεδα θορύβου, καθιστώντας εύκολο για ένα ή δύο άτομα να ξεφύγουν από την ομάδα για να σκεφτούν.

 

Δείτε την προιοντική παρουσίαση στο παρακάτω video:

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2112120820 ή στείλετε e-mail στο info@ekahellas.com και οι συνεργάτες μας θα σας είναι εδώ για να λύσουν όλες σας τις απορίες αλλά και για να σας βοηθήσουν σε ότι χρειάζεστε.

Share This Article